ΕΛΜΕ 1/10 Touring @ FRT & Updates

awesomatix131019

Στα Stock, ο νεαρός Θεοδωρόπουλος πήρε την δεύτερη νίκη του φέτος με το Awesomatix και πήρε τον τίτλο. Οι άλλοι διεκδικητές έμειναν σχετικά πίσω, Κούτρας τέταρτος και Αμαξάς δέκατος. Στα Modified, ο Κυριαζής δεν εμφανίστηκε, ο Ισαακίδης Tamiya πήρε μια δεύτερη στον δεύτερο Α Τελικό και μια πρώτη στον τρίτο Α Τελικό και πήρε τον αγώνα και τον τίτλο, μπροστά απο τον Νικολακόπουλο, που έδωσε τη μάχη του αλλά τερμάτισε δεύτερος.

    • Σε άλλα νέα της ΕΛΜΕ λίγες οι συμμετοχές στα Modified, λίγες και στα 1/10 Nitro, καλός αριθμός για την 1/8 Buggy (πάντα) παρότι ο επόμενος αγώνας είναι Κεφαλονιά και το Πρωτάθλημα έχει κριθεί.
    • Στην FRT ο αγώνας Cup του Νοεμβρίου θα έχει ανοιχτό λάστιχο στην 1/10 με δυνατότητα ζουμιών. Κρίμα (;)

By Panos and RCCarsΛίγο Πρίν Τα Touring @ FRT

af101019bf101019stock101019

  • Back to Πάτρα!

Στην Stock κατηγορία νικητής ο Πάνος Θεοδωρόπουλος με το νέο του Awesomatix. Μαζί με Αμαξά και Κούτρα πάνε FRT για το Πρωτάθλημα. Στα Modified νικητής ο Φίλιππος Ισαακίδης με το Tamiya. Μαζί με Νικολακόπουλο και Κυριαζή πάνε FRT και εδώ για το Πρωτάθλημα.

Για να γίνουν όμορφα Πρωταθλήματα, για να υπάρχουν Πρωταθλητές, οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι όλοι οι οδηγοί από την τελευταία θέση έως την πιο ψηλή, αυτοί που γεμίζουν τις πίστες, αυτοί που τρέχουν και το χαίρονται, αυτοί που τερματίζουν τελευταίοι και με το ίδιο πάθος θα τρέξουν και στον επόμενο. Για τον αγώνα της Πάτρας ευχαριστούμε πάρα πολύ την πίστα και τον ιδιοκτήτη της, κύριο Μακρυγιώργο Αντρέα, τους κύριους Μιχαηλίδη Αντώνη, Γιαννίτσα Κώστα και Μούζο Κώστα.

By ΕΛΜΕFutaba T7PXRΤέλος Παγκοσμίου 1/10 @ Slovakia

bag190919worldchampion210919

Εγινε και τελείωσε στην Indoor Hudy Arena. 120 περίπου συμμετοχές σε κάθε κατηγορία, καλό πακέτο.

Associated με Rivkin στα 2wd με δεύτερο τον Ongaro Associated και τρίτο τον Ιάπωνα Sugiura με Yokomo. Απογοήτευση για Tebo και Ronnefalk, στον Β Τελικό.

Στα 4wd νίκη Coelho με XRAY μπροστά απο τον ταχύτερο αλλά με λάθη, Phend με το καινούργιο TLR και τρίτο τον Orlowski με Schumacher. Απογοήτευση για Tebo και Ongaro και Boots στον Β Τελικό.

Ο Φλούδας είδε ξανά εξωτερικό για μια εβδομαδούλα αλλά σίγουρα μπορούσε καλύτερα απο 113 στα 2wd και 103 στα 4wd

By JConcepts and XRAYΠαγκόσμιο @ Hudy Arena

hudy130919

Στη Σλοβακία γίνεται αυτές τις ημέρες το Παγκόσμιο 1/10 Off Road. Ψιλοσκανδαλάκια με τιμές ελαστικών, πιστάκι του WarmUp, κρυφές προπονήσεις κτλ Μάλλον hype όλα και πάμε να δούμε τι θα γίνει. Ισως μάχη, ίσως domination ενός γρήγορου. Απο Ellada οι Φλούδας σε ακόμα ενα όμορφο ταξιδάκι και Αρκουδάρης θα είναι εκεί.Next Page »