Αποχώρηση Απο Την 1/5 Για Λέκκα

frm211119

Φτάνοντας στο τέλος του Πρωταθλήματος της κατηγορίας 1/5 και έχοντας καταφέρει έστω και με χιλιάδες προβλήματα τεχνικά, οικονομικά αλλά προπάντων ψυχικά, να γαλουχίσουμε και φτιάξουμε ένα 15χρονο παιδί σε σοβαρό μοντελιστή, σοβαρό οδηγό, σοβαρό αθλητή με αγάπη για το χόμπυ του και να καταφέρουμε να τον φέρουμε στην 1η θέση του επίσημου Ελληνικού Πρωταθλήματος ΕΛΜΕ στη κατηγορία 1/5 θα ήθελα να ανακοινώσουμε τα εξής:

Για τη νίκη αυτή για την οποία μας κατηγόρησαν σαν άπειρους οι κατά τα άλλα αν ”εμπειροι” οδηγοί, μας κατηγόρησαν για άτιμο παιχνίδι οι κατα τα άλλα ανε ”τίμιοι” οδηγοί, μας κατηγόρησαν οτι τους χτυπούσαμε και τους εκτοπίζαμε σε κάθε αγώνα αυτοί που που δεν ακουμπούν ποτέ και κανένα μεταξύ τους παρά τα δεκάδες βίντεο συγκρούσεων που κυκλοφορούν και είναι σίγουρα κακοήθη μοντάζ των υπόγειων μαγαζιών, μας κατηγόρησαν οτι στερήσαμε την πρωτιά σε οδηγούς που χρόνια τώρα πασχίζουν να μπούν στο πρώτο τελικό ή να μην μην εγκαταλείψουν γενικά τον αγώνα, για μια νίκη τέλος πάντων που δεν θα άφηναν ούτε το δικό τους 15χρονο παιδί να χαρούν πόσο μάλλον για το ξένο αποδεικνύοντας άλλη μια φορά την ανωριμότητα, τον κομπλεξισμό και την κακοήθεια που διακατέχει το 80% των μοντελιστών, σας ανακοινώνουμε προς ανακούφιση των συμμετεχόντων στην κατηγορία 1/5 πως απο του χρόνου δεν θα συμμετέχουμε στην κατηγορία σας και θα αποσύρουμε τον οδηγό μας ώστε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την κατηγορία 1/10 των κάπως λιγότερο προβλημάτων και της αν μη τι άλλο πιο σωστά δομημένης και οργανωμένης κατηγορίας στο Πρωτάθλημα της ΕΛΜΕ

Να ευχαριστήσω τους εθελοντές της ΕΛΜΕ που πασχίζουν να βάλουν στον ίσιο δρόμο τους απείθαρχους της κατηγορίας 1/5 και παράλληλα να ξεπερνούν τις τρικλοποδιές των καλοθελητών ”παπαρατσι” του χώρου και τέλος να ανακοινώσουμε πως του χρόνου προσφερόμαστε να χορηγήσουμε εμείς τα Jumbo κύπελλα του Πρωταθλήματος που θα είναι όλα τα ίδια για όλους τους αγωνιζόμενους της 1/5 κατηγορίας για να νοιώσουν όλοι Πρωταθλητές και ευτυχισμένοι.

By FRM1/5 Cup @ FRT 25/11/18

15frm271118

  • Νίκη Παπαδόπουλου, δεύτερη θέση για FRM Λέκκα, τρίτος Αμάραντος

frm271118

  • Λέγεται οτι απο αυτό το μοτέρ έβγαλε βάθρο ο Sakis!

By FRMΕΛΜΕ 1/5 Greek Cup @ FRT 25/11/8

cup2511181/5 Race @ FRT 2018

15frt150518

  • Ασλανίδης και πάλι!

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος αγώνας FRT 1/5 για το 2018 Η τρελή παρέα των Ασλανίδηδων ήταν πάλι εδώ με τον Ed τον Αυστριακό πιστάρχη της διεθνούς φήμης πίστας Morac Graz.

Στον Β Τελικό, νίκησε άνετα ο Αθανασόπουλος αλλά πίσω του έγιναν μεγάλες μάχες μέχρι το τέλος με τις θέσεις να αλλάζουν συνεχώς. Δεύτερος τερμάτισε ο Rudy και τρίτος στο βάθρο τερμάτισε ο Ed. Aκολούθησαν οι Ελληνες Βαγενάς, Σαρικτζόγλου, Δαδίτσος και Ξυνιδάκης.

Στον Α τελικό, όπως συνήθως εύκολη υπόθεση για τον Αλεξ Ασλανίδη, 2 γύρους μπροστά απο τον δεύτερο και τουλάχιστον 6 δέκατα γρηγορότερα το γύρο. Δεύτερος ο Παπαδόπουλος, τρίτος ο Rene, τέταρτος ο Thomas. Μετά, Στέκας, Κωνσταντόπουλος, Αμάραντος, Κουκουναράς, Πιπέρογλου και Σπέντζος.

By FRT1/5 ΕΛΜΕ @ FRT

pap200418

  • Παπαδόπουλος πρώτος
  • Νεαρός απο FRM τρίτος

By FRMNext Page »