ΕΛΜΕ 1/8 Buggy @ Κεφαλονιά

sidi211919af201019

Συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα με αγώνα στην Κεφαλονιά, ωραίο μέρος, ωραίο πιστάκι, χωματάκι φρεσκαδούρα, πολλές συμμετοχές, μια χαρά. Συνεχίστηκε και η παντοδυναμία Παπαρέγκα XRAY FX RadioControl.gr ήδη Πρωταθλητή και εδώ με Pole και νίκη μακράν. Μπράβο. Ισως γίνουν αναθεωρήσεις απο κάποιους για το πως θα πάνε μπροστά, ίσως οχι απο άλλους που πάνε πίσω αλλά δεν το δέχονται (ζω σε παράνοια και τέτοια) και όχι απο άλλους που πάνε πολύ καλά τελευταία και περνάνε καλά. Ανθρωποι του ΣΚ μάλλον οι Κατσαντώνηδες με πολύ καλές επιδόσεις. Ακόμα ενα αγωνάκι @ Ρέντη (Γκρίκ Κάπ) και πάμε παρακάτω.

By Kostas and ΕΛΜΕ and RadioControl.grRC Pylaros @ Κεφαλονιά!

rcpylaros16109rcpyl161019

  • Ωραία!
  • Καλή διασκέδαση!

By RCPylarosΕΛΜΕ Πρωτάθλημα 1/8 GT

elme141019

Με απόφαση του ΔΣ και αφού εξέτασε τις γνώμες της πλειοψηφίας των οδηγών που συμμετέχουν στην κατηγορία 1/8 GT nitro, αποφασίστηκε η λήξη του Πρωταθλήματος με το πέρας και του τρίτου αγώνα και η μη διεξαγωγή τέταρτου αγώνα.

gt141019

    • Τίτλος για Ταρουνά SWorkz Novarossi PMT

By ΕΛΜΕΕΛΜΕ 1/10 Touring @ FRT & Updates

awesomatix131019

Στα Stock, ο νεαρός Θεοδωρόπουλος πήρε την δεύτερη νίκη του φέτος με το Awesomatix και πήρε τον τίτλο. Οι άλλοι διεκδικητές έμειναν σχετικά πίσω, Κούτρας τέταρτος και Αμαξάς δέκατος. Στα Modified, ο Κυριαζής δεν εμφανίστηκε, ο Ισαακίδης Tamiya πήρε μια δεύτερη στον δεύτερο Α Τελικό και μια πρώτη στον τρίτο Α Τελικό και πήρε τον αγώνα και τον τίτλο, μπροστά απο τον Νικολακόπουλο, που έδωσε τη μάχη του αλλά τερμάτισε δεύτερος.

    • Σε άλλα νέα της ΕΛΜΕ λίγες οι συμμετοχές στα Modified, λίγες και στα 1/10 Nitro, καλός αριθμός για την 1/8 Buggy (πάντα) παρότι ο επόμενος αγώνας είναι Κεφαλονιά και το Πρωτάθλημα έχει κριθεί.
    • Στην FRT ο αγώνας Cup του Νοεμβρίου θα έχει ανοιχτό λάστιχο στην 1/10 με δυνατότητα ζουμιών. Κρίμα (;)

By Panos and RCCarsΛίγο Πρίν Τα Touring @ FRT

af101019bf101019stock101019

  • Back to Πάτρα!

Στην Stock κατηγορία νικητής ο Πάνος Θεοδωρόπουλος με το νέο του Awesomatix. Μαζί με Αμαξά και Κούτρα πάνε FRT για το Πρωτάθλημα. Στα Modified νικητής ο Φίλιππος Ισαακίδης με το Tamiya. Μαζί με Νικολακόπουλο και Κυριαζή πάνε FRT και εδώ για το Πρωτάθλημα.

Για να γίνουν όμορφα Πρωταθλήματα, για να υπάρχουν Πρωταθλητές, οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι όλοι οι οδηγοί από την τελευταία θέση έως την πιο ψηλή, αυτοί που γεμίζουν τις πίστες, αυτοί που τρέχουν και το χαίρονται, αυτοί που τερματίζουν τελευταίοι και με το ίδιο πάθος θα τρέξουν και στον επόμενο. Για τον αγώνα της Πάτρας ευχαριστούμε πάρα πολύ την πίστα και τον ιδιοκτήτη της, κύριο Μακρυγιώργο Αντρέα, τους κύριους Μιχαηλίδη Αντώνη, Γιαννίτσα Κώστα και Μούζο Κώστα.

By ΕΛΜΕNext Page »