Ωραία Περνάνε @ Ρέντη!

renti1906171renti1906172renti1906173

By Οργάνωση

Zago @ Red Monkey RC

zago080617

  • Αφησε το Agama και πήγε Ιάπωνα και Ιταλό ο Zago!

Η Red Monkey RC είναι μια εταιρεία στον χώρο του μοντελισμού που έχει επιλέξει να προωθεί ότι ποιό κορυφαίο έχει να επιδείξει ο χώρος. Οι επιλογές της κινούνται με αυτόν τον γνώμονα. Στο χώρο του αγωνιστικού buggy δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Ο Κώστας Ζαγορίσος είναι ένας αγωνιζόμενος που εδώ και μιά δεκαετία βρίσκεται κατά 70% στην πρώτη πεντάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος και στο υπόλοιπο 30% εντός δεκάδας. Οι απαιτήσεις και οι στόχοι των δύο πλευρών λοιπόν είναι αμφίδρομες. Ετσι λοιπόν ανακοινώνουμε την πλήρη συνεργασία των δυο πλευρών και ο Κώστας θα τρέχει στο υπόλοιπο του 2017 και σε όλο το 2018 με τα χρώματα της Red Monkey RC Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να δούμε τον Κώστα με τον συνδυασμό Mugen Reds Proton AKA Savox

By RedMonkey

HobbyTech Dirt Meeting 2017

dirt260517

By HobbyTech

Βρόχα @ Κρήτη @ Πανελλήνιο ΕΛΜΕ

terzis280517

Βρόχα αληθινή που διέκοψε τον αγώνα με αποτέλεσμα να μην γίνει ο Α Τελικός και να μετρήσουν τα αποτελέσματα των προκριματικών. Είχαμε πει οτι για να υπάρξει ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα θα έπρεπε οι Κρητικοί να κερδίσουν στον τοπικό τους αγώνα @ Race RC Και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο αφού οι Τέρζος (μπράβο Τέρζο) (η γριά στο βάθρο έίναι ο Τέρζος) και Polios πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση στα προκριματικά με τρίτο μάλιστα τον Παπανικολάου. Ο Παπαρέγκας βρέθηκε τέταρτος και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει πλέον και στον επόμενο αγώνα για να έχουμε εικόνα εαν θα υπάρξει μάχη για το Πρωτάθλημα! Καλό σκηνικό και για Zago που πήρε βαθμουλάκια πίσω απο τον Papar.

By RaceRC and RCCars

Τέρζος @ Bitty Contest Euros WarmUp @ Σουηδία

terzis170517

Εγινε και το Euros WarmUp @ Σουηδία στις 14/05 με τον Τερζή να συνεχίζει τα ταξιδάκια μαζί με τον Ανδρεαδάκη και να παίρνει μια θέση κάπου στο 70 ανάμεσα σε κάπου 100 Μέτριο αποτέλεσμα για αυτό που μπορεί, αλλά για κάποιον λόγο έχασε τις σημαντικές δοκιμές. Πάντως κάθησε και μετά τον αγώνα για δοκιμές, αφού θα πάει και το καλοκαίρι για το Euro. Στον αγώνα και ο μικρός Φώτογλου που αποκτά εμπειρία και περνάει καλά.

Next Page »