Renti Racing 23/06/19

rentia250619rentib250619renti250619

By VelocityModels

ΕΛΜΕ 1/10 @ FRT

frmlykaris160619others160619

  • Και πάλι πρωτιά Λύκαρη που πάει για ακόμα ενα Τσάμπιοσιπ!

By FRM

Boom! Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Και Νέα Πίστα (;)

elme140619

  • Και στο τέλος νέα αιχμηρά σχόλια ΚΕΣΑΕΓΘ (!)
  • Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 03/07/2019 και ώρα 20:00 στον Ρέντη.
  • 1. Εκλογή νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ
  • 2. Συζήτηση δημιουργίας εγκαταστάσεων πίστας χωμάτινης και ασφάλτινης , γραφείου έδρας ΕΛΜΕ στον πολυχώρο Μαρκόπουλο Park
  • Από 26/06/2019 έως και 1 ώρα πρίν ανοίξουν οι κάλπες στις 03/07/2019 έχουν δικαίωμα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του 2019 της ΕΛΜΕ να δηλώσουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Η συμμετοχή θα θεωρείται έγκυρη μόνο με αποστολή mail. Τα ονόματα των υποψηφίων θα ανακοινωθούν έγκαιρα

Οσον αφορά τον αγώνα @ Θεσσαλονίκη (και οσον αφορά το RadioControl.gr το θέμα δεν θα έχει αλλη συνέχεια εδώ εκτός απο επίσημες ανακοινώσεις στις οποίες έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ελεύθερο βήμα εαν θέλουν) ο Pero μας δήλωσε οτι ζητήθηκε να ακυρωθεί ο αγώνας, οτι η επιτροπή αγώνα αποφάσισε ακύρωση (μιλήσαμε με την άλλη πλευρά και μας είπε οτι αποφασίστηκε να “δοθεί μια λύση”) Ο Macαρος μας δήλωσε οτι απο την Παρασκευή σκεφτόντουσαν ορισμένοι οδηγοί να αποχωρήσουν λόγω μη ικανοποιητικής κατάστασης για Πανελλήνιο και οτι ήταν λάθος η επιλογή, αλλά δεν το έκαναν τελικά, οτι έπρεπε να ακυρωθεί ο αγώνας μετά τα προβλήμτα την Κυριακή και οτι απο πέρυσι φώναζε. Απαντήσεις και κυρώσεις έχει δώσει η ΕΛΜΕ εδώ, πάμε παρακάτω τώρα;

By ΕΛΜΕ

Κίνηση Απέναντι Στην Απόφαση ΕΛΜΕ (;)

pe130619

Λάβαμε (ok στο περίπου) τα παρακάτω, απο την ΚΕΣΑΕΓΘ (Κίνηση Ενάντια Στην Αποφαση ΕΛΜΕ Για Θεσσαλονίκη) και τα μέλη της, που κινούνται με ψευδώνυμα για λόγους ασφαλείας. Συμφωνούν τα μέλη του Team Lelos αλλά και ο γνωστός Macαρος (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Doblos Pero)

Η ανακοίνωση της λέσχης είναι απαράδεκτη και άσχετη. (…) Αφού δεν ακυρώνεται ο αγώνας, (σημείωση RadioControl: όμως έτσι τσάμπα τα έξοδα) όπως θα έπρεπε να γίνει, συνεπάγεται οτι η γραμματεία δεν είχε πρόβλημα, οπότε το αμάξι το Παπαρέγγα είχε θέμα, οπότε πάμε στους κανονισμούς:

Η ΕΛΜΕ ή η διοργανώτρια πίστα ή η γραμματεία δεν είναι υπεύθυνη για προβλήματα που προκύψουν κατά την διάρκεια του αγώνα (πχ από κακή μετάδοση πομπού) H γραμματεία του αγώνα δεν έχει καμμιά ευθύνη για το αν κάποιο transponder δεν γράφει εκπέμπει, επικοινωνεί, για οποιοδήποτε λόγο. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον οδηγό. Δεν προσμετρούνται χειροκίνητοι γύροι. Η γραμματεία υποχρεούται να ενημερώνει πριν κάθε προσπάθεια είτε τελικού είτε προκριματικού πως το αυτοκίνητο γράφει γύρους κανονικά. (Σημείωση RadioControl: η λέσχη λέει οτι υπήρχε πρόβλημα στη λούπα όπως το βρήκαν μετά τον αγώνα)

Οι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται αναφέρει η ΚΕΣΑΕΓΘ Συμφωνούμε. Επίσης και γνωρίζοντας το ήθος των οδηγών buggy, αναρωτιόμαστε, ήταν η δεν ήταν ο Papar μπροστά στον αγώνα. Δεν ξέρουμε, αυτοί ξέρουν. Οι χωμάτινοι ξέρουν πάντα. Απλά πράγματα. Next Stop Kefalonia.

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Για Θεσσαλονίκη

elme130619

Για τον αγώνα 1/8 off road buggy nitro στις 09/06/2019 στην Θεσσαλονίκη, μετά από λεπτομερή έλεγχο που έγινε στα γυρολόγια, αποφασίστηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα τα οποία είναι και τελικά.

Α Τελικός

1. Παπαρεγγας 64
2. Μακροπουλος 62
3. Παπανικολαου 61
4. Περογιαννακης 60
5. Μαργαριτης Ζωης 59
6. Γρηγοριαδης 57
7. Μαργαριτης Σουρδος 55
8. Κατσανης 54
9. Χριστοδουλου 53
10 Μυστακοπουλος 43

Β Τελικός 1. Μαντας 2. Στριγγαρης 3. Αρεφ

Το σκεπτικό της απόφασης  έχει ως ακολούθως. Προστίθενται οι χαμένοι γύροι στους οδηγούς πού δεν γράφτηκαν στη γραμματεία, διότι το πρόβλημα βρισκόταν στο καλώδιο (loop) της πίστας, όπως διαπιστώθηκε από επιτόπου έλεγχο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μελετήθηκαν οι προτάσεις περί ακύρωσης η επανάληψης του αγώνα αλλά αυτό δεν προβλέπεται σε κανένα κανονισμό της ΕΛΜΕ και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Επίσης αποφασίστηκε:

1. Βάση συμφωνητικού που έχει υπογραφθεί από τον Κο Βλαχόπουλο θα παρακρατηθεί το 1/4 της αμοιβής στην πίστα. 2. Οι αγωνιζόμενοι πού έτρεξαν στην Θεσσαλονίκη θα έχουν δωρεάν συμμετοχή στον επόμενο αγώνα της ΕΛΜΕ

By ΕΛΜΕ

Next Page »