ΕΛΜΕ Απόφαση Για 1/10 Nitro

elme140419

    • Δείτε εδώ για τον αγώνα!
    • Ισως πρέπει να εξετάσει η ΕΛΜΕ ΟΛΑ τα συμβάντα, για ΟΛΟΥΣ τους τελικούς, για ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς, για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες (…) για να υπάρχει ισότητα και δικαιοσύνη (;;;) Εκτός εαν για το συγκεκριμένο έγινε ένσταση και δεν το γνωρίζουμε. Διότι ενημερωθήκαμε οτι τα είχαν βρεί οι οδηγοί μεταξύ τους, οπότε είμασταν στο καλό fair play.

Η ΕΛΜΕ στο ΔΣ που εγινε στις 11/04/2019 εξέτασε το θέμα που προέκυψε στον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος 1/10 nitro on road στις 07/04/2019 στην FRT μεταξύ του Κου Δημητρίου και Κου Καράμπελα. Εξετάστηκε το βίντεο ντοκουμέντο καρέ καρέ και όντως αποδεικνύεται ότι ένα αυτοκίνητο (του Κου Λέκα συγκεκριμένα) χτυπάει από πίσω το αυτοκίνητο του Κου Δημητρίου ο οποίος με την σειρά του έρχεται και χτυπάει από πίσω πάλι το αυτοκίνητο του Κου Καράμπελα.

Αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΕΛΜΕ το εξής: Να ακυρωθεί η ποινή 8 δευτερολέπτων, που δόθηκε στον Κο Δημητρίου. Ο Κος Λέκας πού είναι ο βασικός υπεύθυνος του συμβάντος, να λάβει ποινή 10 δευτερολέπτων. Ο Κος Δημητρίου και ο Κος Καράμπελας θα λάβουν και οι δύο τους βαθμους της δεύτερης θέσης. Θεωρούμε ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη λύση για υτό το δύσκολο συμβάν που προέκυψε.

By ΕΛΜΕ

Τι Εγινε @ ΕΛΜΕ 1/10

shepherd100419

Αγώνας με διάφορα περιστατικά για να έρθει τελικά το αποτέλεσμα. Με μεγάλη διαφορά νίκη Λύκαρη, Shepherd Novarossi, που πήρε και την Pole, αλλά στο warmup είχε πρόβλημα, ξεκίνησε τελευταίος, πέρασε 4ος στον πρώτο γύρο και τελικά κέρδισε, βάζοντας πλώρη για ακόμα ενα Πρωτάθλημα. Ο Καράμπελας είχε θέματα στα προκριματικά, βρέθηκε στον Β Τελικό, αλλά τον κέρδισε και έκανε bump up στον Α Τελικό όπου στο τέλος χτύπησε με τον Δημητρίου και έχασε την δεύτερη θέση, αλλά τα βρήκαν μεταξύ τους, όχι δικά μας λόγια, τελικά ανέβηκε στο βάθρο δεύτερος. Ο Δημητρίου μετά τις περυσινές περιπέτειές του κατάφερε να ανέβει βάθρο, μπράβο. Με 5 Shepherd ston Α Τελικό καλά τα πήγαν!

final100419

By Shepherd and RCCars

Tag @ ΕΛΜΕ 1/10 @ FRT 07/04/19

tag1070419tag2070419

Πρωτος αγωνας του Πανελληνιου Πρωταθληματος 1/10 Nitro χθες 07/04/2019 Η ομαδα της Team Shepherd αποτελουμενη απο την TagModels και Sakis FRM κατεκτησε την 1η και 2η θεση στην γενικη καταταξη με τους Βασιλη Λυκαρη και Νικο Καραμπελα. Εχοντας 5 οδηγους στον πρωτο τελικο και 2 οδηγους στον δευτερο τελικο ηταν η πιο δυνατη παρουσια του αγωνα. Ευχαριστουμε πολυ ολους τους οδηγους.

By TagModels

Ευρώπη Συνέχεια Οι Γκρίκς

nats070419

  • Με τον βρόχινο καιρό ο Duke χάθηκε στο Ισπανικό ETS
  • Μετά τα practice επέλεξε να μην συνεχίσει
  • Φεύγει ο Terzos για 2 ωραία φάση @ Ιταλία και Αγγλία!
  • Πρώτα Padova Italian Nats και συνέχεια Αγγλία Dirt @ Harper
  • Δύο εβδομάδες στους δρόμους! Πάμε!

XRAY Team GR

fun040419

By FRT

Next Page »