Χάος Team!

xaos200513

  • Φιλαράκι μας λένε χάβαλους και αναρωτιέμαι εαν είμαστε.
  • Γιατί φιλαράκι, κανένα αποτέλεσμα δεν έχεις φέρει;
  • Εναν τελικό Efra Euros B και κάτι ημιτελικούς και κάτι άλλα, εσύ έκανες τίποτα;
  • Εφτασα 1/4 Efra WarmUp Euros A και κάτι άλλα.
  • Για χάβαλοι καλά πάμε! Αστους να λένε.

Ο Τερζής πέρασε μέσα απο το χάος της λασποβροχής της Reims και ανέβηκε απο το 1/128 στο 1/4 με το Agama του HobbyTech, μπαίνοντας και επίσημα στα μεγάλα παραδοσιακά ονόματα του Ελληνικού Buggy. Αξιος ανάλογος και συνεχιστής του Αγραφιώτη σε διάφορα επίπεδα και σίγουρα ίδιος ή και χειρότερος σε επίπεδο πάγκου! Και όμως πάρα το θαύμα που γίνεται όταν τερματίζει ολόκληρο το αυτοκίνητο πεντάλεπτα, με καλώδια να κόβονται, βίδες να αμολάνε και μπλόκια να τρέμουνε, κάνανε ολονυχτία με τον Foto και δηλώσανε οτι το Agama δεν θα μείνει ποτέ. Και δεν έμεινε. Η Κυριακή ξεκίνησε ήρεμα αλλά σιγά σιγά γράφτηκε ιστορία σε πάγκο και πίστα.

Λόγω λάσπης και βροχής πολλοί τελικοί ξεκίναγαν με 4 ή 5 αυτοκίνητα και οι Ελληνες κατάφεραν να περάσουν αρκετούς και βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν στο μαυροπίνακα, αφού τελικά το αποτέλεσμα μένει, άσχετα εαν ήταν θέμα τύχης ποιός θα έμενε και πόσα αυτοκίνητα ξεκίναγαν. Αλλωστε οι χρόνοι ήταν μια χαρά. Ο Foto τερμάτισε στο 1/128 κάνοντας και το πιο απίστευτο πέρασμα του αγώνα σε ενα απο τα esάκια, ο Doblos XRAY πέρασε το 1/64 και το 1/32 και πέρναγε άνετα το 1/16 αλλα πήρε νερά το μοτέρ, ο Zagor XRAY πήγε καλά και πέρασε άνετα απο το 1/64 μέχρι το 1/8 αλλά έμεινε και αυτός απο μοτέρ αφού πρώτα ξέπλυνε και τον δέκτη αλλά δεν έμεινε! Οι βρόχινες ετοιμασίες των Ελλήνων ήταν αρκετά καλές και με την βοήθεια των Ελβετών φίλων του Doblos και του Foto.

Στον πάγκο του Τερζή δόθηκαν μάχες με απίστευτες καταστάσεις, αλλαγές μπαταριών και φίλτρων σε χρόνο ρεκόρ, ενα βουνό χάους γύρω γύρω και τελικούς χαμού, με τον Terzo να ανεβαίνει θέσεις χωρίς να είναι στην πίστα, λόγω έλλειψης αντιπάλων, αλλά και με σκληρές μάχες σε άλλες περιπτώσεις, tire up, πατέντες, ταινίες και κολλήσεις να δουλεύουν υπερωρίες, γνωστούς ξένους να γουρλώνουν μάτια, τον Foto παραλίγο με ένα δάχτυλο λιγότερο, τον Doblos με δείγματα μηχανικής τέχνης, πολλές χαρές και συγκινήσεις και τελικά ενα χορταστικό 1/4 όπου με περισσότερο χρόνο έγινε άψογη ετοιμασία και ο Terzo έδωσε ολόκληρη τη μάχη με πιο δυνατούς αντιπάλους πλέον σε γεμάτο αγώνα και τερμάτισε ακόμα μια φορά, μένοντας εκεί αλλά ευχαριστημένος.

No Comments

Leave a reply