Ανακοινώσεις ΕΛΜΕ

elme030218

Σκεφτόμασταν τι θα γίνει το 2018 σε μια Ελλάδα με 40 εως 50 ενεργούς αγωνιζόμενους και πολύ λιγότερους που μπορούν να γυρίζουν μια χώρα με 9 πολύ όμορφες πίστες off road πλέον (!) και πως θα γίνει η επιλογή. Και τελικά μετά απο πολλά χρόνια που έπεφτε η ιδέα στο τραπέζι, ήρθαν τα πράγματα και βρέθηκε μια λύση:

Συγκεκριμένα προκυρήσεται πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, Νοτίου Ελλάδος, Δυτικής Ελλάδος και Στερεάς Ελλάδος. Οπου θα διεξαχθούν 4 αγώνες και θα μετρούν οι 4 Οι αγωνιζομενοι θα εχουν το δικαιωμα να αγωνιστούν εαν το θελήσουν και στους 16 αγωνες, αλλα θα μετρουν οι καλυτεροι 4 Στο τέλος της χρονιάς, συγκεκριμένα στίς 28/10/2018 θα διεξαχθεί ο Τελικός Πρωταθλήματος Ελλάδος πού θα κρίνει και τον Πρωταθλητή. Το μικρότερο όριο συμμετοχών για τα τοπικά Πρωταθλήματα ορίζονται οι 15 αγωνιζόμενοι. Αναλυτικά αργότερα.

Δεν είναι κακό και βοηθάει σε πολλά. Σκέψεις με το minimum τεχνικού ελέγχου στα τοπικά, την μη δυνατότητα να παίζουμε με καλύτερους και να περνάμε καλά όλοι μαζί, είναι μέσα στο παιχνίδι και ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του.

Στα ελαστικά της 1/10 Nitro θα υπάρξει control tire, κρίμα που δεν θα γίνει και στην 1/8 Buggy. Θα υπάρξουν προσφορές και κάθε μία θα αναλάβει 1 αγώνα απο τους 6 που θα γίνουν. Οι αγωνιζόμενοι θα προπληρώνουν και εαν όλα δεν πάνε καλα με τον προμηθευτή ο αγώνας ακυρώνεται και διάφορα άλλα λιγάκι περίπλοκα αλλα μάλλον αναγκαία για την κατηγορία.

By RCCars and ΕΛΜΕ

No Comments

Leave a reply