Ελληνες @ Γιούρος (Ξανά Refresh)

doblos030818

Τον αγώνα κέρδισε ο τοπικός αλλά και παγκόσμιος Coelho με XRAY FX μπροστά απο τον υπερδυνατό Ongaro που κέρδισε όλα τα προκριματικά, έσπασε στον τρίτο γύρο του ημιτελικού, κέρδισε απο 12ος το last chance qualifier, ξεκίνησε τελικό 13ος και τελικά δεν κέρδισε, πόση πίεση να αντέξει. Του χρόνου το Euro θα γίνει στην πίστα του μπαμπά του στην Ιταλία. Τρίτος ο Ισπανός Canas.

Ο Doblos κράτησε το όνομα της DobloΟμάδας ψηλά, έπαιζε με ξεβιδωμένη αντιστρεπτική και με κάτι βίδες να εξέχουν απο κάτω.

Ο Περογιαννάκης έκανε 2 ίδια ακριβώς προκριματικά και ενα καλύτερο κατα 10 secs πολύ σταθερός και δυνατός και προκρίθηκε οριακά εκτός κατοστάδας. Στο 1/128 έσβησε 3 φορές ενώ είχε ανέβει έκτος οπότε έμεινε εκεί. Ανακαλύψαμε οτι με κατσαβίδια και μοτέρ έχει τα ίδια θεματάκια με εμάς, ο Sartel που του ρύθμισε στα γρήγορα το μοτέρ του, έδωσε επιτέλους το μπάμ που ήθελε, το μοτέρ του ήταν δανεικό απο Ilias αφού τα δικά του δεν συνεργάζονταν. Μπορούσε σίγουρα καλύτερα απο 119/142 ο Doblos αλλά ευχαριστήθηκε μια εβδομάδα πιστάκι. Αντε και του χρόνου στην Ιταλία!

Στο μεταξύ το τι γίνεται απο minimatakia προς τους ξενιτεμένους και το περιοδικάκι μας δεν περιγράφεται. Εχουν ξεφύγει ορισμένοι! Με αρκετό γούστο θα λέγαμε τα πειραχτήρια. Αλλα επεμβαίνει η λογοκρισία. Οπότε οι 2 και όλοι μαζί rvz στα Ελληνικά πιστάκια και στο Euro A 2019 Οσον αφορά τον Ελβετό του Αγραφιώτη (ανάμεσα στα pit για Pero και τις photos) πέρασε στο 1/64 μια χαρά για Euro A

kalamakis030818

Ο Καλαμάκης μπήκε νωρίτερα απο το τέλος σε ενα προκριματικό και έχασε τον καλό του χρόνο. Προκρίθηκε αρκετά πίσω και έπαιξε στο 1/512 απο όπου πέρασε μέσα στον ενθουσιασμό στην τρίτη θέση. Στο 1/256 ήταν ήδη δυνατοί παίκτες και έμεινε εκεί. Αλλο ένα καλό ταξίδι για τον οδηγό (131/142) που ταλαιπωρήθηκε πολύ απο την ζέστη και ενα super option πονόδοντο. Αντε και του χρόνου στην Ιταλία!

No Comments

Leave a reply