Χαλόου! Πανελλήνιο 1/8 Buggy Σε Λίγο!

d819050319

Σε 20κάτι ημέρες πρώτος αγώνας για το 2019 by ΕΛΜΕ κάτι για το οποίο όταν εμείς ήμασταν μικροί, βγάζαμε δύσκολα το χειμώνα, λόγω αναμονής. Τώρα βέβαια έχει πολλούς αγώνες σε διάφορες κατηγορίες ενδιάμεσα, αλλά σίγουρα η φλόγα θα υπάρχει για κάποιους. Προς το παρόν οι οχτάρηδες παίζουν το παιχνιδάκι ΘΓΑ (θα γραφτώ αργότερα) ο καθένας για τους λόγους του.

Πάντως ενδιαφέρον θα έχει ο πρώτος αγώνας @ Ρέντη. Το Πρωτάθλημα φέτος θα έχει απουσίες και πάλι, αλλά μετά απο 2 μεταβατικές ίσως χρονιές προς ενα νέο μπουκέτο οδηγών, τα πράγματα έχουν μάλλον γίνει πιο σταθερά πλέον, για το τι να περιμένουμε με αυτούς που θα έχουμε. Χωρίς να λάβουμε υπόψιν εκείνους που δεν έδωσαν πολλά σημεία ζωής πέρυσι, πρωταγωνιστές για φέτος (triada speaking) προβλέπονται ο RadioControl.gr ΠολυΠρωταθλητής Paparegas, ο γρήγορος κέρδισα το πάντα στο τέλος του 2018 Perogiannakis, ο ταχύτατος ηρθα για practice @ Ρέντη και δείχνω οτι και πάλι βάζω υποψηφιότητα για τίτλο Anapoliotakis.

Σίγουρα ακόμα 2 ή 4 είναι για τριάδα, ξέρουν αυτοί. Απόντες διαρκείας πλέον, δεν προβλέπεται να επανέρχονται. Απο τους φρέσκους με πλέον 2 και 3 καλές χρονιές σε τελικούς θα δούμε πως θα τα πάνε μεταξύ τους και πως θα δώσουν μάχη για είσοδο σε τελικό. Απο Γαλλία, όπως μπορέσουμε θα είμαστε παρόντες.