ΕΛΜΕ 1/8 Buggy @ Ρέντη 31/03/19

af310319

Α Τελικός

afinal310319

Ενα μεγάλο μπράβο στον Τάσο Παπαρέγκα XRAY FX Fanatix RadioControl.gr που κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Πήρε και 3 στα 4 προκριματικά και τα χρόνια περνάνε, καλημέρα ή καληνύχτα! Δεύτερος ο Christodoulou Mugen, νεαρός τοπικός και γρήγορος πλέον, μπράβο! Τρίτος ο Mac SWorkz. Εντάξει, καλό το βάθρο σε εναν δύσκολο αγώνα, αλλά ο Mac πάλιωσε πολύ, έχει άλλο στόχο για φέτος και είχε και για πέρυσι και τι θα γίνει τώρα κτλ Το πακέτο του είναι φανταστικό, ομάδα αγωνιάρικη, αυτοκινητάκι και μοτέρ αξιόπιστα, μηχανικούς, budget, οδήγηση. Τι λείπει (;) Οι χρόνοι δεν ήταν για να κάνει πρωτιά. Και τα αποτελέσματα των SWorkz με Canas, Neumann και Boots δημιουργούν πίεση χρήσης ενός μοντέλου που αποδεδειγμένα πάει όσο και τα άλλα. Για να δούμε τι άλλο θα μπορέσει να κάνει o Macαρος λοιπόν.

Κατά τα άλλα ο Polios ήταν καλός αλλά τέταρτος, ο Περογιαννάκης πολύ καλός αλλά έμεινε και οι προβλέψεις μας δεν έπεσαν έξω αλλά και δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο Κουντούρης, μετά απο πολύ δουλειά ετών, πάει καλά, ο Ταρουνάς επιβεβαιώνει οτι είναι στην τριάδα των νέων γρήγορων, ο Κοντούζογλου έβγαλε τελικό με την εμπειρία, οι Κατσάνης και Γρηγοριάδης ήταν στον Α αλλά θέλουν και μπορούν καλύτερα.

Πολλά πάντως τα Euros, έχουν φύγει χιλιάδες μόνο σε ετοιμασία για το 2019 απο αρκετούς και πολύς ο χρόνος που αναλώνεται σε topik races και ετοιμασία, για να κερδίζει τελικά πάλι ο Papar. Για ακόμα μια χρονιά (δυστυχώς και ευτυχώς ταυτόχρονα) δεν κάναμε την κίνηση. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει λιγάκι στο οικονομικό! Καλή πάντως ημέρα για την ΕΛΜΕ με 50 συμμετοχές και καλό καιρό.

Classic Mac:

mac310319

Clasic Doblos:

doblos310319

bf310319

Β Τελικός

bfinal310319

Και στον Β Τελικό νίκη XRAY (ενα και ενα ήταν σε κάθε τελικό, ενώ στο Α είχαμε πολλά Mugenάκια) με τον πάντα χαμογελαστό Μπορνόβα, μπροστά μάλιστα απο παίκτες όπως ο PapaJohn και ο Ζαγορίσος, που βρέθηκαν στον B πράγμα που δεν περιμέναμε. Στα προκριματικά ο μαθητής Στριγγάρης ήταν πολύ κοντά στον δάσκαλο Zago!

cf310319

Γ Τελικός

df310319

Δ Τελικός

ef310319

Ε Τελικός

tsiz310319

    • Το paidi με τη μουστάκα τη γλύτωσε και αυτό μαζί μας, αλλά ήταν εκεί, με Tsiz!

By XRAY and Tsiz and RadioControl.gr

No Comments

Leave a reply