ΕΛΜΕ Απόφαση Για 1/10 Nitro

elme140419

    • Δείτε εδώ για τον αγώνα!
    • Ισως πρέπει να εξετάσει η ΕΛΜΕ ΟΛΑ τα συμβάντα, για ΟΛΟΥΣ τους τελικούς, για ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς, για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες (…) για να υπάρχει ισότητα και δικαιοσύνη (;;;) Εκτός εαν για το συγκεκριμένο έγινε ένσταση και δεν το γνωρίζουμε. Διότι ενημερωθήκαμε οτι τα είχαν βρεί οι οδηγοί μεταξύ τους, οπότε είμασταν στο καλό fair play.

Η ΕΛΜΕ στο ΔΣ που εγινε στις 11/04/2019 εξέτασε το θέμα που προέκυψε στον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος 1/10 nitro on road στις 07/04/2019 στην FRT μεταξύ του Κου Δημητρίου και Κου Καράμπελα. Εξετάστηκε το βίντεο ντοκουμέντο καρέ καρέ και όντως αποδεικνύεται ότι ένα αυτοκίνητο (του Κου Λέκα συγκεκριμένα) χτυπάει από πίσω το αυτοκίνητο του Κου Δημητρίου ο οποίος με την σειρά του έρχεται και χτυπάει από πίσω πάλι το αυτοκίνητο του Κου Καράμπελα.

Αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΕΛΜΕ το εξής: Να ακυρωθεί η ποινή 8 δευτερολέπτων, που δόθηκε στον Κο Δημητρίου. Ο Κος Λέκας πού είναι ο βασικός υπεύθυνος του συμβάντος, να λάβει ποινή 10 δευτερολέπτων. Ο Κος Δημητρίου και ο Κος Καράμπελας θα λάβουν και οι δύο τους βαθμους της δεύτερης θέσης. Θεωρούμε ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη λύση για υτό το δύσκολο συμβάν που προέκυψε.

By ΕΛΜΕ