Κίνηση Απέναντι Στην Απόφαση ΕΛΜΕ (;)

pe130619

Λάβαμε (ok στο περίπου) τα παρακάτω, απο την ΚΕΣΑΕΓΘ (Κίνηση Ενάντια Στην Αποφαση ΕΛΜΕ Για Θεσσαλονίκη) και τα μέλη της, που κινούνται με ψευδώνυμα για λόγους ασφαλείας. Συμφωνούν τα μέλη του Team Lelos αλλά και ο γνωστός Macαρος (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Doblos Pero)

Η ανακοίνωση της λέσχης είναι απαράδεκτη και άσχετη. (…) Αφού δεν ακυρώνεται ο αγώνας, (σημείωση RadioControl: όμως έτσι τσάμπα τα έξοδα) όπως θα έπρεπε να γίνει, συνεπάγεται οτι η γραμματεία δεν είχε πρόβλημα, οπότε το αμάξι το Παπαρέγγα είχε θέμα, οπότε πάμε στους κανονισμούς:

Η ΕΛΜΕ ή η διοργανώτρια πίστα ή η γραμματεία δεν είναι υπεύθυνη για προβλήματα που προκύψουν κατά την διάρκεια του αγώνα (πχ από κακή μετάδοση πομπού) H γραμματεία του αγώνα δεν έχει καμμιά ευθύνη για το αν κάποιο transponder δεν γράφει εκπέμπει, επικοινωνεί, για οποιοδήποτε λόγο. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον οδηγό. Δεν προσμετρούνται χειροκίνητοι γύροι. Η γραμματεία υποχρεούται να ενημερώνει πριν κάθε προσπάθεια είτε τελικού είτε προκριματικού πως το αυτοκίνητο γράφει γύρους κανονικά. (Σημείωση RadioControl: η λέσχη λέει οτι υπήρχε πρόβλημα στη λούπα όπως το βρήκαν μετά τον αγώνα)

Οι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται αναφέρει η ΚΕΣΑΕΓΘ Συμφωνούμε. Επίσης και γνωρίζοντας το ήθος των οδηγών buggy, αναρωτιόμαστε, ήταν η δεν ήταν ο Papar μπροστά στον αγώνα. Δεν ξέρουμε, αυτοί ξέρουν. Οι χωμάτινοι ξέρουν πάντα. Απλά πράγματα. Next Stop Kefalonia.