Εκλογές Σύντομα (…)

elme270619

Σήμερα ανοίγουν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της 03/07/2019 Οι επερχόμενες εκλογές είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον του μοντελισμού. Το επόμενο ΔΣ θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις  τόσο για τεχνικά θέματα αλλά και για αποφάσεις οι οποίες θα διασφαλίσουν την πορεία του μοντελισμού στο εγγύς μέλλον. Οσοι θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι 100% συνειδητοποιημένοι για την κίνηση τους αυτη γνωρίζοντας οτι μπαίνοντας στο ΔΣ θα είναι υποχρεωμένοι να δείχνουν ζήλο, παρουσία στα ΔΣ εργατικότητα και αρκετό εθελοντισμό αγνοώντας το εγώ και βάζοντας πάνω απ όλα το εμείς.

Αρκετοί έθεταν υποψηφιότητα σε παλαιότερες εκλογές μόνο και μόνο για να λένε ότι μπήκαν στο ΔΣ και στην συνέχεια ήταν ανύπαρκτοι η άφαντοι με συνέπεια όλη την δουλειά του ΔΣ να την φέρνουν εις πέρας 2 η 3 άνθρωποι σε σύνολο 9 που είναι κανονικά βάσει καταστατικού.

Το χόμπι μας έχει ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι θα μπουν στο ΔΣ και θα κάνουν βήματα μπροστά τον μοντελισμό και όχι πίσω. Τα μέλη να δώσουν την ψήφο τους σε αυτούς που πιστεύουν οτι είναι ικανοί να υπηρετήσουν την ΕΛΜΕ Αλώστε αυτός είναι και ο λόγος που ανοίγουν και δημοσιοποιούνται νωρίτερα οι υποψηφιότητες. Ενημερώνουμε ότι μπορεί κάποιος να ψηφίσει και στέλνοντας υπεύθυνη δήλωση με κάποιο άλλο μέλος.

By ΕΛΜΕ