Ελληνες Στο Εξωτερικό!

belgium080719

Περνάνε τα χρόνια, νέοι παίκτες πάνε να δοκιμαστούν και να φάνε μαύρο ψωμί στο εξωτερικό, όπως δεκάδες άλλοι στο παρελθόν! Και καλά κάνουν! Αλλα είχαμε και παλιούς που πήγαν για one off, περνάμε καλά σε ταξιδάκι, εμφανίσεις. Και πολύ καλά κάνουν! Και έχουμε και συνέχεια με αξιώσεις αυτήν την εβδομάδα! Λοιπόν:

Στο Βέλγιο βρέθηκε ο Ιωαννίδης, για το γνωστό GP 1/10 Off. Στα 2wd βρέθηκε 32ος ανάμεσα σε 75 συμμετοχές, μια χαρά, σίγουρα καλή προπόνηση το grasidaki @ FRT Στα 4wd 17ος ανάμεσα σε 52 συμμετοχές, πολύ καλά, μπράβο!

Τώρα πάμε Γαλλία, στην όμορφη Grenoble, εκεί βρέθηκαν οι Τοτόμης για το Euros A 1/8 Track, δύσκολη κατηγορία, με ένδοξη ιστορία στην Ελλάδα, που έμεινε ιστορία, 57ος ανάμεσα σε 64 συμμετοχές. Για λίγες φορές το χρόνο παιχνιδι, καλά είναι. Στο Euros B 1/8 Track στην ίδια πίστα είχαμε μόνο 14 συμμετοχές, με τον Σαρίτσακλη 5ο, Υφαντίδη 6ο, Λημνιό (!) 11ο, και Αναστόπουλο 14ο, (έμεινε στο semi, είχε προκριθεί 4ος)

Και συνεχίζουμε αυτές τις ημέρες με το κορυφαίο Euros A 1/8 Buggy @ Ιταλία, όπου αναμένουμε Ελληνες, αλλά ποτέ δεν είναι σίγουρα με τους χωμάτινους, οπότε τα λέμε σε λίγες ημέρες!