ΕΛΜΕ 1/10 Ηλεκτρικά Αργος

af130719

Την Κυριακή 7/7 στην πίστα του Αργους, πραγματοποιήθηκε ο 4ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος GTC Η καλοκαιρινή μέρα και οι υψηλές θερμοκρασίες, ανέβασαν το επίπεδο δυσκολίας.

Στην κατηγορία Modified, άλλος ένας αγώνας, άλλος ένας νικητής. Σειρά του για νίκη ο Πρωταθλητής του 2018, Φίλιππος Ισαακίδης με Tamiya και παρόλο τις απουσία του από τους δύο προηγούμενους αγώνες, δύσκολα θα αφήσει τον τίτλο του. Δεύτερος και φούλ για το φετινό Πρωτάθλημα, ο Μιχάλης Κυριαζής με Xray. Δύο πρόσωπα γι αυτόν, ένα πολύ καλό στα προκριματικά και πτώση απόδοσης στους τελικούς. Τρίτος ο Νίκος Νικολακόπουλος με Xray και αυτός να έχει εναλλαγές στην απόδοσή του, αλλά να καταφέρνει να ανεβεί βάθρο. Τέταρτος ο Δημήτρης Μπακιρτζής με Tamiya, σε ανοδική πορεία που μας την έδειξε από την Πάτρα. Πέμπτος και καλή προσπάθεια για τον Σωτήρη Διαμαντή με Xray, πολύ καλούς χρόνους κατά διαστήματα, έψαχνε να βρεί το κάτι καλύτερο. Εχτη θέση για τον Δημήτρη Μητρόπουλο με Xray, τον έχουμε συνηθίσει σε πιο υψηλές θέσεις, ίσως η ζέστη και η επιλογή lexan, να τον προβλημάτισαν. Στην έβδομη θέση ο Χρήστος Κιντής με Xray. Στην όγδοη θέση ο Γιάννης Ελευθερίου με Tamiya, άξιος θαυμασμού για την αντίληψη που έχει για τον μοντελισμό, αστείρευτο χιούμορ. Στην ένατη θέση ο Κώστας Χατζηκουβάς με Xray, σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα να μην αντιπροσωπεύει την ικανότητά του, μιας και είχε την ταχύτητα για πιο ψηλά. Δέκατη θέση για τον Γιάννη Νεραντζή με Xray, πρώτη του παρουσία στην κατηγορία Modified, επέλεξε να παίξει με μοτέρ 10.5Τ και να μας δείχνει σε όλους ότι αξία έχει ακόμα και η συμμετοχή. Ενδέκατη θέση για τον Χρήστο Βασιλόπουλο με Tamiya. Ισως ο πιο άτυχος οδηγός σε όλο το Πρωτάθλημα! Οι ατυχίες τον χτυπάνε σε κάθε αγώνα, μα το χαμόγελό του δεν φεύγει ποτέ από τα χείλη του!

bf130719

Στην κατηγορία Stock μετά από ένα από καλό αγώνα, νικητής ήταν ο Αντρέας Κούτρας με Mugen. Πολύ γρήγορη οδήγηση του έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεύτερη θέση για τον τοπικό Γιώργο Μαριχώλα με Yokomo, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί εντυπωσιακά προς το καλύτερο και έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικός. Τρίτος ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος με Xray, άλλη μια παρουσία σε βάθρο δείχνει μια πολύ σταθερή πορεία. Τέταρτος ο Γιάννης Νεραντζής με Xray, πολύ καλή παρουσία, να ανεβάζει την ψυχολογία του για την συνέχεια. Πέμπτος ο Οικονόμου Φίλιππος με το νέο του Xray. Νέο αυτοκίνητο γι αυτόν και η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Εχτη θέση για τον Σπύρο Σπυρόπουλο με Yokomo, πάντα σε ανοδική πορεία, κάτι που το προσφέρει η υπομονή του. Στην έβδομη θέση ο Γιώργος Καλαντζάκης με Xray, πολύ δυνατή παρουσία στα προκριματικά, αλλά στους τελικούς επαφές δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την καλή του παρουσία. Χαμηλή πτήση και στην όγδοη θέση ο Δημήτρης Αμαξάς με Mugen. Μετά από τις δύο σερί νίκες του, κακό αποτέλεσμα γι αυτόν. Στην ένατη θέση ο Νίκος Θεοδωρόπουλος με Xray, πρώτη του παρουσία για φέτος στην κατηγορία και σίγουρα θα έχει ανοδική πορεία. Στην δέκατη θέση ο Τζαμτζής Βασίλης με Awesomatix, άλλη μια σοβαρή παρουσία και πάντα με πείσμα ευελπιστεί καλύτερα αποτελέσματα. Ενδέκατος, με όχι τόσο καλό αγώνα ο Γιώργος Καζόγλου με Xray, ένα άτομο που με το χαρακτήρα του, να τον έχει ανάγκη το Πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε πολύ την πίστα του Αργους για την φιλοξενία, τους ανθρώπους της λέσχης που οργάνωσαν τον αγώνα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους οδηγούς που έδωσαν το παρόν σε μια πολύ δύσκολη μέρα αγώνα, μιας και παράλληλα γινόντουσαν και οι Βουλευτικές εκλογές! Το GTC έχει τις καλοκαιρινές του διακοπές τώρα, ραντεβού στην πίστα της Πάτρας, Μοντελοδρόμιο, τον Σπτέμβρη. Να είσαστε όλοι καλά, να περνάτε υπέροχα! Το GTC σας θέλει όλους δίπλα, να ανταμώνουμε και να περνάμε καλά!

By ΕΛΜΕ