Παραίτηση Απο Την ΕΛΜΕ

elme100520

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για τον λόγο της παραίτησης μου (η οποία κοινοποιήθηκε στο ΔΣ στις 06/05/2020 23:44) από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Υστερα από 10 χρόνια παρουσίας στο ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισα να αποχωρήσω λόγω έλλειψης ενημέρωσης προς το πρόσωπό μου, με συνέπεια να αναρτώνται κάποιες ανακοινώσεις τις οποίες δεν γνώριζα καν, αλλά και κάποιες ανακοινώσεις οι οποίες σε καμμία περίπτωση δεν θα έπαιρναν την έγκριση μου ώστε να προχωρήσει η ανάρτηση τους.

Κατ επέκταση η συμπεριφορά αυτή εναντιώνεται τόσο στις αρχές μου ως άνθρωπος όσο και στις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η ένωση παίρνω την απόφαση να παραιτηθώ.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη τα οποία με στήριξαν τα 10 χρόνια που ήμουν στο ΔΣ δίνοντας μου την ψήφο τους, αποδεικνύοντας σε όλους εσάς ότι ως άνθρωπος και ως μοντελιστής έβαζα πάνω απ όλα το εμείς και το κοινό καλό για τον χώρο του μοντελισμού θέτοντας στο περιθώριο το εγώ και τις προσωπικές φιλοδοξίες. Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του ΔΣ και καλή αντάμωση στις πίστες.

Σας ευχαριστώ, Γιαννίτσας Κωνσταντίνος