Ανακοινώσεων Συνέχεια (…)

elme120520

ΕΛΜΕ

Ενεκα της ανακοίνωσης του κου αντιπροέδρου του ΔΣ για την επερχόμενη παραίτηση του λόγω έλλειψης ενημέρωσης και λόγω το οτι ουσιαστικά δεν συμφωνεί με τις απόψεις της υπόλοιπης πλειοψηφίας του ΔΣ νοιώθουμε το χρέος να ξεκαθαρίσουμε προς το πρόσωπο σας το χρονικό της παραιτήσεως.

Θα συμφωνήσουμε με τον αντιπρόεδρο για την πολύτιμη δεκάχρονη προσφορά του στα ΔΣ της ΕΛΜΕ η οποία ήταν αναμφισβήτητα υπερπολύτιμη (αν και στις αδικαιολόγητες επιθέσεις από συγκεκριμένα άτομα της τελευταίας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης η εμπειρία αυτή δεν φάνηκε καθόλου) θα του θυμίσουμε όμως οτι μέσα σε αυτή τη δεκαετία δεν έτυχε περιστατικό πανδημίας που έφερε τα πάνω κάτω στη λειτουργία της Λέσχης και αν μη τι άλλο μας ανάγκασε να αποφασίζουμε άμεσα και τάχιστα σε θέματα λειτουργίας καθώς οι εξελίξεις λόγω Covid τρέχουν ώρα με την ώρα.

Οταν λοιπόν τέθηκε ερώτηση στα τέλη του Απρίλη για άμεσες αποφάσεις στο αν θα ανακοινωθεί η ακύρωση του Πρωταθλήματος, στο αν θα γίνει κάποιο νέο Πρωτάθλημα από Σεπτέμβρη και να απαντήσουμε πάλι σε κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια, ο κύριος αντιπρόεδρος πρότεινε να κάνουμε ένα ΔΣ τον Ιούνη και να αποφασίσουμε τότε πως θα πορευθούμε. Το υπόλοιπο ΔΣ λοιπόν με πλειοψηφία του δεν θεώρησε οτι πρέπει να περιμένουμε άλλες 40 μέρες για να βγάλουμε τις αυτονόητες ανακοινώσεις που βγάλαμε.

Καθώς λοιπόν φαίνεται ότι οι λόγοι παραίτησης είναι ότι μειοψήφησε σε άμεση ηλεκτρονική απόφαση εξ απόστασεως του ΔΣ και κυρίως επειδή δεν δεχθήκαμε να γίνουν αγώνες μέσα στον Ιούνη όπως είχε προτείνει, χωρίς να παρθούν έκτακτα μέτρα απο τους πιστάρχες πράγμα που το ΔΣ σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί λόγω της ασφάλειας των μελών της, ζητάμε την γνώμη του ίδιου αλλά και όλων των μελών να μας απαντήσουν που είναι το λάθος των ανακοινώσεων, σε αντίθεση με τον ίδιο που υποστήριζε πάντα οτι τα μέλη δεν πρέπει να ρωτιούνται αλλά να δέχονται τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ θέλουν δεν θέλουν. Περιληπτικά δηλαδή να μας απαντήσετε γιατί είναι λάθος:

Να ακυρωθεί το φετινό Πρωτάθλημα λόγω covid. Να εξεταστεί το ενδεχόμενο για ένα μίνι Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο και μετά. Να γίνουν αγώνες έστω και Ιούνη εφόσον και μόνο οι πιστάρχες ακολουθήσουν κάποιους κανόνες ασφάλειας προς τους αγωνιζώμενους τους οποίους κανόνες έχουμε έτοιμους προς συζήτηση αλλά κανένας πιστάρχης μέχρι τώρα δεν ενδιαφέρθηκε καν να συζητήσει. Να μην ενημερώσουμε οτι ερευνούμε συνεχώς τα ιατρικά θέματα covid και θέτουμε ερωτήσεις για το πως θα είναι η συνέχεια. Να ανακοινώνουμε τα επίσημα γράμματα και αποφάσεις της EFRA και IFMAR που αφορούν θέματα covid και αγωνιζομένων παγκοσμίως. Παρακαλώ όλα τα μέλη σε αντίθεση με την αντίληψη του απερχόμενου αντιπροέδρου, να μας δώσουν την γνώμη τους για τα θέματα αυτά. Και όταν λέμε όλα τα μέλη, εννοούμε ΟΛΑ τα μέλη και όχι τα ταμειακώς εντάξει με δικαίωμα γνώμης και κρίσης, που για κάποιο άγνωστο λόγο φέτος δεν ξεπερνούν το 10% των συνολικών μελών.

Παραιτηθείς Γιαννίτσας Κωνσταντίνος

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΕΛΜΕ και λόγω του ότι ειπώθηκαν ανακρίβειες και ψεύδη θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη για το πως έχουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με το διαδικαστικό έγκρισης και ανάρτησης οποιασδήποτε ανακοίνωσης απόφασης πρέπει πρώτα να γινεται αποστολη στο εσωτερικό mail Bod όπου τα μέλη του ΔΣ ψηφίζουν ηλεκτρονικα και εγκρίνεται ή διορθώνεται η οποιαδήποτε ανακοίνωση και κατόπιν αυτού αναρτώνται στο site και στο Facebook

1. ουδέποτε εστάλησαν οι τελευταίες 3 ανακοινώσεις στο Bod ώστε να τις ελέγξουμε συντακτικά, ορθογραφικά και τέλος να πουμε την γνώμη μας αν χρειάζονται κάποιες αλλαγές όπως γίνεται τα τελευταία 10 χρονια σύμφωνα με την εσωτερική διαδικασία.

2. ουδεποτε γνώριζα ότι στείλαμε στην πολιτική προστασία έγγραφο. Ποιος πήρε την πρωτοβουλία να στείλει έγγραφο χωρίς την έγκριση από το ΔΣ Τι ερωτήματα θέσατε. Παρακαλώ όπως κοινοποιήστε το έγγραφο ώστε να γνωρίζουν τα μέλη της ενωσης για το περιεχόμενο του.

3. ουδεποτε γνώριζα ότι πήραμε απόφαση οι πίστες να προβούν σε αλλαγές στις εγκαταστάσεις τους (επιμήκυνση εξέδρας, διαχωριστικά στους πάγκους κλπ) Η ελμε συζητά με τους πισταρχες όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και όχι υποδεικνύει χωρίς καν να έχει συζητήσει μαζί τους. Στην παρούσα φάση η Ελμε έχει ανάγκη τις πίστες και όχι οι πίστες την Ελμε, άλλωστε πραγματοποιούνται και ιδιωτικά Πρωταθλήματα.

4. ουδεποτε ζήτησα ή πρότεινα να γίνουν αγώνες τον Ιούνιο. Το παρακάτω mail το αποδεικνύει, 12 Απριλίου ώρα 17:52

Καλησπερα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και εφοδιασμένοι με μπόλικη υπομονή! Συμφωνώ για βιντεακια κλπ Στο θέμα του Πρωταθλήματος καλό είναι όπως λέει και ο πρόεδρος να βγάλουμε μια ανακοίνωση ότι ακυρώνεται το Πρωτάθλημα του 2020 Ομως θεωρώ ότι δεν πρέπει να βγάλουμε πρόγραμμα διότι δεν ξέρουμε τι θα επακολουθησει. Καλό θα είναι να αναφέρουμε ότι τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα και με τις νέες συνθήκες που θα επικρατήσουν, η Ελμε θα ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα ώστε να ολοκληρωθούν όλα τα Πρωταθλήματα για το 2020 Μην βγάλουμε ημερομηνίες ακόμα. Πρέπει να κάνουμε ΔΣ και να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε πως θα κινηθουμε. Ο Αλέξης θα δώσει την πίστα ή όχι? Ο Φώτης? Ποιες είναι οι προθέσεις του. Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με αυτούς και μετά να βγάλουμε πρόγραμμα.

Η υποτίμηση της νοημοσύνης μου όσο και η υποτίμηση της νοημοσύνης των μελών με οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθώ. Οπως σας ανέφερα και στο mail της παραίτησης μου δεν έχω καμμια διάθεση αντιπαράθεσης και είμαι διατεθειμένος να προσφέρω την βοήθεια μου συμβουλευτικά ή εθελοντικά οπουδήποτε χρειαστεί, όταν όμως θίγεται ή αλλοιώνεται η αλήθεια πάντα θα είμαι εδώ ώστε να μπαινουν τα πράγματα στην θέση τους.